You're currently viewing an old version of this dataset. Data files may not match the old version of the metadata. View the current version.

شیوه نامه طرح یار مهربان

طرح یار مهربان یکی از بزرگترین و مهمترین اهداف آموزش و پرورش در نظام جمهوری اسلامی ایران رشد و شکوفایی استعدادها و خلاقیتهای دانش آموزان است و این امر مهم میسر نمی گردد، مگر اینکه کتابخانه ها در کلیه ی مدارس توسعه یابند. در جامعه امروز کتاب و کتاب خوانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و یکی از ارکان رشد فرهنگی هر جامعه، نرخ سرانه ی مطالعه است به بیان ،دیگر جامعه ای دارای فرهنگ متعالی و پویا است که فرهنگ کتابخوانی در زیرساخت آن ریشه دوانیده باشد برای ترویج فرهنگ مطالعه و علاقه مند کردن دانش آموزان به کتاب، تجهیز «کتابخانه کلاسی» با عنوان طرح یار مهربان جهت اجرا در مدارس در دستور کار معاونت آموزش ابتدایی قرار گرفته است. ضرورت ایجاد کتابخانه در کلاس درس گنجاندن استفاده از منابع کتابخانه در طراحی آموزشی معلم است. به بیان دیگر کتابخانه کلاسی متناسب با دانش آموز هر پایه دارای منابعی چون کتاب بازی آموزشی فایلهای قصه گویی صوتی و تصویری پویانمایی است که ابزار معلم در ایجاد موقعیت یادگیری در کلاس درس خواهد بود وجود این منابع در دسترس معلم و دانش آموز و به تفکیک مخاطب (دانش آموز پایه اول تا ششم) ضمانت اجرایی استفاده از منابع خواهد بود.

Data and Resources

Additional Info

Field Value
Last Updated فوریهٔ 19, 2024, 14:30 (+0330)
Created فوریهٔ 13, 2024, 11:25 (+0330)
اهداف طرح طرح «یار مهربان» با هدف ارتقاء سواد خواندن دانش‌آموزان از طریق قصه‌گویی و نمایش خلاق، غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان، ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، تحقق اهداف کتاب‌های درسی و تقویت مهارت‌های زندگی اجرا می‌شود.
دانش آموزان چه مهارتهایی در طرح یار مهربان کسب می نمایند مهارت خواندن، اندیشیدن، تفکر کردن و درک مطلب
سطوح نظارت و ارزیابی طرح دوسطح کشوری و استانی
مسئولیت حسن اجرای طرح در استان با معاون آموزش ابتدایی استان در منطقه با معاون آموزش ابتدایی منطقه در مدرسه با مدیر واحد آموزشی